Säkerhets och Tamburdörrar

Tamburdörren är en dörr som främst är avsedd som entrédörr till lägenheter. Den ska stå emot inbrottsförsök, minska oljud från trapphus och begränsa eventuell brand. Denna typ av dörr har också en kraftigare beslagning, än en traditionell innerdörr.

Gustav Karlsson Snickerer erbjuder tamburdörrar från SWEDOOR i många olika utföranden. Allt från enkla standardiserade produkter till avancerade speciallösningar där du som kund kan vara med och påverka utformningen av din dörr.

saekerhetsdoerr_ek_trapphus

Möjligheterna är alltså stora och du kan välja klassning, färg, ytmaterial och dekorer på dina tamburdörrar. När det gäller tillbehör kan du exempelvis utrusta din dörr med nyckeltuber, brevinkast, dörrkik m.m.

Vi lagerför tamburdörrar i mahognyfaner och målat utförande, men kan också erbjuda högtryckslaminat. De målade dörrarna lagerförs i vitt, men kan beställas i de flesta färger enligt färgskalorna RAL och NCS.

Tamburdörrarna finns i både i standardmoduler och specialmått ex ”Gammal Standard” och båda erbjuds för direktleverans från vårt lager. Själklart erbjuds även tillhörande karmar.

Ska du byta tamburdörr eller säkerhetsdörr i ett trapphus med betongväggar? Fråga efter SWEDOOR unika minikarm i stål. Behåll den gamla karmen, montera minikarmen och anpassa den nya dörren efter den. Med minikarmen slipper du både rivning och återställning.